Bus 127 får ekstra stoppested ved Brohuset

16. maj 2023

Ishøj Byråd vil gøre det lettere at tage kollektiv transport til Brohuset – Ishøj Kommunes sundheds- og medborgerhus på Vejlebrovej 45. Derfor får bus 127 nu et ekstra stoppested på Vejlebrovej.

Brohuset på Vejlebrovej 45 har efterhånden et stort besøgsantal. Derfor ønsker Ishøj Byråd nu, at det skal være lettere for husets besøgende at ankomme med kollektiv transport, fortæller formand for Teknik- og Bygningsudvalget, Henrik Olsen:

”Vi er efterhånden nået rigtig langt med ombygningen af Brohuset, og det betyder, at besøgsantallet er stigende. Derfor er det nu blevet relevant at forbedre muligheden for den kollektive transport til Brohuset. Blandt de besøgende er også ældre og gangbesværede, som gerne vil tættere på, når de benytter den kollektive transport. Jeg er glad for, at vi i samarbejde med Movia har fundet en god løsning, hvor bus 127, som i forvejen kører på strækningen, nu får et ekstra stoppested på Vejlebrovej.”

Stoppestedet på Vejlebrovej bliver placeret nord for fodgængerovergangen, som ligger cirka nord for krydset ved Ishøj Stationsvej, og det etableres under hensyntagen til ind- og udkørsler.

Arbejdet med at etablere et ekstra busstoppested går nu i gang og forventes færdig til brug omkring midt juni.