Hold øje med din affaldsbeholder: Skraldemanden har en vigtig besked

06. marts 2022

Fremover bør du holde ekstra øje med din affaldsbeholder. Skraldemanden kan have en vigtig besked til dig

Hver eneste dag ruller, kører og skubber skraldemændene i Ishøj Kommune hundredvis af affaldsbeholdere ud til skraldebilen og tilbage igen.

Hvis du er ejeren af en af de mange affaldsbeholdere, bør du fra den 1. marts holde ekstra øje med din beholder, da du måske finder en såkaldt ”hænger” på affaldsbeholderen.

På hængeren kan du se, om skraldemanden har udfordringer med at komme frem til din affaldsbeholder - og få en henvisning til, hvor du kan få mere information.

QR-koden giver gode råd

Din skraldemand vil med hængeren gøre dig opmærksom på, hvad du kan gøre for at bringe forholdene i orden. Det kan fx handle om, at vejen frem til beholderen er for smal, eller at belægningen ikke er fast og jævnt. Ved at bruge den QR-kode, som er på hængeren, får du link til vejledning om fx underlag og placering af beholderen.

Første og anden gang skraldemanden konstaterer, at din beholder er for svær at komme til, bliver beholderen tømt. Men tredje gang vil du ikke få hentet affald, men du får stadig en hænger, der fortæller, hvordan du igen kan få hentet affald.

Tilmeld dig NemSMS

Hvis du ikke ønsker at udbedre adgangsforholdene for skraldemanden, skal du selv køre din affaldsbeholder helt frem til skel inden kl. 6 på tømmedagen. På Borger.dk kan du tilmelde dig NemSMS, så du får en påmindelse i god tid inden.

Du kan kontakte kundeservice hos Vestforbrænding, tlf. 70 25 70 60, hvis du har spørgsmål til placering af din affaldsbeholder.