Borgmesteren byder nye virksomheder i Ishøj velkommen på rådhuset

09. september 2022

Alle nystartede virksomheder i Ishøj er inviteret til et velkomstmøde på rådhuset. Formålet er at sikre, at virksomhederne får en god start på tilværelsen i Ishøj Kommune

Borgmester Merete Amdisen har inviteret over 500 nye virksomheder i Ishøj til et velkomstmøde på Ishøj Rådhus. Mødet finder sted den 27. september kl. 15.30 i Byrådssalen, og alle nye virksomheder, der er startet op det seneste år, har fået en invitation i deres e-Boks.

”Baggrunden for invitationen er, at jeg som borgmester gerne vil sige pænt goddag til vores nye virksomheder, og samtidigt får jeg lejlighed til at spørge dem, om der er noget, som Ishøj Kommune kan gøre for dem,” siger Merete Amdisen.

Let at starte virksomhed i Ishøj

Ishøj Byråd har vedtaget en erhvervspolitik, der bl.a. fastslår, at kommunen skal gøre det let at opstarte virksomhed i Ishøj - og det er der heldigvis mange, der gør i øjeblikket. Blot det seneste år er 500 nye virksomheder startet op, og de er alle inviteret til velkomstmødet med borgmesteren.

”Jeg har valgt at sende invitationen bredt ud. Det betyder, at vi både har inviteret nye virksomheder med en produktion eller et butikslokale, men også dem, som blot har oprettet et cvr-nummer. Det er helt bevidst, at jeg har valgt at invitere bredt. Vi har brug for alle gode kræfter til at skabe vækst og varig beskæftigelse til Ishøjs borgere,” fortsætter borgmesteren.

Hent inspiration og mød andre virksomheder

På velkomstmødet vil virksomhederne få mulighed for at høre, hvordan de kan få hjælp hos Jobcenter Ishøj, hvis de nystartede virksomheder i Ishøj får brug for medarbejdere.

Desuden vil Ishøj Kommunes byggesagskontor holde et oplæg om, hvad virksomhederne skal være opmærksomme på, hvis de vil bygge nyt eller bygge om.

Endelig vil Erhvervshus Hovedstaden tilbyde sparring om en lang række emner, som kan være relevante for virksomhederne - bl.a. salg, digitalisering, internationalisering, finansiering, rekruttering af arbejdskraft og grøn omstilling.

”Jeg håber, at rigtigt mange nye virksomheder vil benytte muligheden til at deltage i velkomstmødet, hvor de vil få rig lejlighed til at hente inspiration til, hvordan de kan udvikle deres virksomheder. Samtidig vil vores nye virksomheder også få mulighed for at hilse på andre nye virksomheder i kommunen og på den måde skabe nye kontakter og måske også få nye kunder,” slutter Merete Amdisen.

Praktiske oplysninger:

Velkomstmødet for nye virksomheder i Ishøj vil finde sted tirsdag den 27. september 2022 kl. 15.30-16.30 i Byrådssalen på Ishøj Rådhus, Ishøj Store Torv 20.

Tilmelding til velkomstmødet kan ske til udviklingskonsulent Peter Winde på pewje@ishoj.dk eller på tlf. 2095 2704.

Fristen for tilmelding er fredag den 23. september 2022.

Deltagelse i velkomstmødet er gratis, og der vil blive serveret kaffe, te, øl og vand.