Så skal der uddeles priser i Ishøj

14. august 2023

I år hyldes de frivillige i Ishøj ved en reception med prisuddeling fredag den 29. september

Hvert år hylder Ishøj Kommune personer, foreninger, netværk og virksomheder, som gør en særlig frivillig indsats for borgerne i kommunen. I år sker det ved en reception fredag den 29. september 2023. Til receptionen vil der være uddeling af Handicapprisen, Ældreprisen og Den sociale frivilligpris.

”Jeg sætter stor pris på alle de mennesker, der hver dag gør en stor forskel for deres medmennesker og for Ishøj. Vi har et helt særligt lokalsamfund i Ishøj med engagerede ildsjæle. Dem skal vi værne om og hylde, for uden dem ville Ishøj være et fattigere sted. Derfor glæder jeg mig til, at vi igen i år uddeler priser og i fællesskab hylder alle dem, der gør en særlig indsats for og i Ishøj,” siger borgmester Merete Amdisen.

Formanden for Social- og Sundhedsudvalget i Ishøj Kommune, Erkan Yapici, supplerer:

”Jeg er stolt af, at så mange mennesker i Ishøj engagerer sig i at gøre Ishøj til en god by at bo i for både børn, unge, voksne og ældre. Vi har et rigt foreningsliv med mange muligheder for at være en del af fællesskaber og aktiviteter. Det kan vi takke frivillige og borgere i Ishøj for. Det glæder jeg mig til at få muligheden for, når vi mødes i Byrådssalen til reception og prisuddeling.”

Hvem kan vinde en pris? 

  • Den sociale frivilligpris bliver givet til personer, foreninger, grupper eller netværk, som gør en særlig frivillig social indsats, der er til gavn for Ishøjs borgere.
  • Ældreprisen uddeles til en eller flere personer, der har gjort en særlig indsats for ældre borgere eller arbejdet aktivt for bedre forhold for ældre.
  • Handicapprisen bliver uddelt til personer, foreninger eller virksomheder, som har gjort en særlig indsats for borgere med et handicap.

Fælles for de tre priser er, at den/de indstillede skal være fra Ishøj.

Hvordan indstiller jeg en frivillig?

Alle kan indstille en kandidat til priserne. Det gælder både personer, foreninger, virksomheder, boligselskaber mv. Hvis du kender nogen, som fortjener en af årets priser, så send en mail til sekretær for Seniorrådet Gitte Sørensen på gilso@ishoj.dk.

I indstillingen til prisen skal du skrive navnet på din kandidat, og hvorfor det lige præcis er den person, forening eller netværk, der skal modtage en pris. Det er også vigtigt, at du tydeligt angiver, hvilken pris der indstilles til. Send din indstilling senest den 8. september 2023 kl. 12.

Prisvinderne bliver udvalgt af et panel bestående af borgmesteren, formanden for Social- og Sundhedsudvalget, formanden for Udsatterådet, formanden for Seniorrådet samt formanden for Handicaprådet. Prisvinderne får direkte besked. Vinderne vil hver modtage et gavekort på 3.000 kr., en buket blomster samt et diplom.

Hvornår bliver priserne uddelt?

Priserne bliver uddelt til en reception fredag den 29. september 2023 kl. 15-16.30 i Byrådssalen på Ishøj Rådhus. Der vil blive serveret drikkevarer og snacks.

Alle, der laver frivilligt socialt arbejde i Ishøj, er velkomne. Tilmelding ikke nødvendig.