Hovedstadens Letbane ombygger Ishøj Stationsvej

27. april 2022

Nu går entreprenøren M.J. Eriksson i gang med at ombygge Ishøj Stationsvej på strækningen mellem Vejlebrovej og Ishøj Strandvej, så der bliver plads til både biler og letbane

I første omgang ombygger Hovedstadens Letbane den sydlige side af Ishøj Stationsvej. Det er den side, hvor trafikken i dag kører fra stationen og ned mod Ishøj Strandvej. Til efteråret flytter arbejdet til nordsiden af vejen frem til foråret 2023.

Arbejdet bliver udført i hverdagene mellem kl. 7 og 18. Arbejdet vil være almindeligt vejarbejde, hvor Hovedstadens Letbane blandt andet skal bryde den nuværende belægning op, bygge vejen om og lægge ny belægning. Samtidig vil nye afvandingsledninger blive bygget, og broen over cykel- og gangstien forstærket.

Hvad betyder det for dig?

Hvis du bor eller færdes i området, kan du opleve, at arbejdet periodevis vil støje – særligt, når Hovedstadens Letbane skærer i asfalten og fjerner den eksisterende belægning, samt når de komprimerer jord og asfalt og udfører betonarbejde på broen. Derudover kan du opleve støj fra arbejdskøretøjer, der kører til og fra arbejdsområdet.

Mens arbejdet står på, bliver trafikken samlet i den nordlige side af vejen med ét spor i hver retning og nedsat hastighed, og det betyder, at du i de travle perioder kan forvente forlænget rejsetid ved arbejdsområdet.

Følg byggeriet online

Du kan altid følge byggeriet på dinletbane.dk/ishoej, som løbende bliver opdateret med information om arbejdet.

På kortet på hjemmesiden kan du se, hvor Hovedstadens Letbane arbejder i øjeblikket, og du kan klikke dig videre til nærmere information om de enkelte arbejder, arbejdstider og byggeaktiviteter.

Hvis du har spørgsmål til byggeriet, er du også velkommen til at kontakte Hovedstadens Letbane på info@dinletbane.dk eller 7242 4500.