Digital Pladsanvisning

Når du skal melde dit barn ind/ud, skal du bruge vores digitale selvbetjening: Digital Pladsanvisning

I den digitale pladsanvisning kan du blandt andet:

  • Skrive dit barn op til en plads
  • Se dit barns nummer på ventelisten. Dit nummer på ventelisten er vejledende og kan derfor godt ændre sig. Det kan fx ske, hvis der er en anden familie, som har et søskendebarn, der har ret til pladsen før dit barn
  • Acceptere eller afvise et tilbud om plads
  • Melde dit barn ud af dit dagtilbud
  • Søge om friplads

For at komme på den digitale pladsanvisning skal du bruge MitID. Med den er sikkerheden høj, og al information er beskyttet.

Gå til Digital pladsanvisning

For at kunne besvare din henvendelse behandler Ishøj Kommune de oplysninger, du har sendt til os. Dette har vi som dataansvarlige pligt til at oplyse dig om efter databeskyttelsesforordningens artikel 14.

Hvis det er nødvendigt for at behandle eller besvare din henvendelse, kan kommunen indhente flere oplysninger eller videregive dine oplysninger til andre myndigheder. Hvilke personoplysninger vi behandler om dig afhænger af, hvad din henvendelse handler om.

Vi gemmer dine oplysninger i den tid det er nødvendigt for at besvare din henvendelse. Hvis dine oplysninger indgår i behandlingen af en sag, gemmer vi oplysningerne så længe det er nødvendigt i forbindelse med sagsbehandlingen, hvorefter oplysningerne slettes eller arkiveres i henhold til gældende lovgivning.

Du har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger kommunen behandler om dig (indsigtsret i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 15).

Du har ret til at få rettet/slettet oplysninger om dig, som er urigtige (databeskyttelsesforordningens artikel 16 og 17).

Hvis du har spørgsmål til eller er utilfreds med, hvordan kommunen behandler dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte vores databeskyttelsesrådgiver:

Daniel Bach
Den Storkøbenhavnske Digitaliseringsforening
Hvidovrevej 278
2650 Hvidovre
Mail: dpo-d@hvidovre.dk
Tlf. 2399 0519