Friluftsplan for Landsbyskoven er sendt i høring

16. september 2024

Udkast til friluftsplan for Landsbyskoven er nu i offentlig høring, og du kan komme med dit input til planen 

Ishøj Kommune har udarbejdet et udkast til en friluftsplan for Landsbyskoven, som nu er sendt i offentlig høring frem til den 14. oktober 2024

Udkast til friluftsplan indeholder en række forslag til friluftsfaciliteter med forskellige aktiviteter og funktioner, som er tilpasset Landsbyskovens mange delområder. Fælles for de foreslåede faciliteter er, at de er begrænsede til nogle få steder, så skoven fortsat fremstår mere som et naturområde end som et aktivitetsområde. Der er ikke afsat finansiering til de enkelte forslag i planen.

Du kan læse udkastet til friluftsplan her

Du kan sende et høringssvar med dine bemærkninger til naturmiljo@ishoj.dk. Du skal sende dit input til planen senest den 14. oktober 2024.

Kom til borgermøde den 10. oktober 

I høringsperioden holdes et borgermøde om udkastet til friluftsplan. Borgermødet er torsdag den 10 oktober kl. 17 -19 på Ishøj Skole, Ishøj Bygade 74.

Du kan se invitationen til borgermødet her

Tilmeldingsfrist til borgermødet er mandag den 7. oktober til naturmiljo@ishoj.dk

 

Når den offentlige høring er afsluttet, vil de indkomne forslag og synspunkter blive vurderet.

Herefter vil de indgå i Klima- og Miljøudvalgets beslutningsgrundlag for den endelige vedtagelse af friluftsplanen for Landsbyskoven. Friluftsplanen vil blive ændret i de tilfælde, hvor høringssvarene vurderes relevante.

Du skal være opmærksom på, at alle indsendte høringssvar/bemærkninger er omfattet af offentlighedslovens regler.
Det betyder bl.a., at enhver som udgangspunkt har ret til aktindsigt i alt det, du skriver.

Derudover vil alle høringssvar inkl. bilag blive offentliggjort på kommunens hjemmeside i forbindelse med den politiske behandling af sagen.

Det betyder at navn, adresse, telefonnummer, mail og andre personlige oplysninger som du har oplyst i dit høringssvar, vil blive offentlig tilgængelig.

Vi skal derfor opfordre til, at du tænker over, hvilke personlige oplysninger du skriver i høringssvaret, og at du, hvis du er omfattet af adresse beskyttelse, gør os opmærksomme på dette.