Annelise Madsen (ID)

Annelise Madsen er medlem af Ishøj Demokraterne

Civilt erhverv: Selvstændig med egen psykoterapeutisk klinik

Født: 1963

I byrådet siden: 2014

Privat:

Annelise Madsen er allerede et kendt ansigt i Ishøj kommune og i byrådssalen. Hun siddet i byrådet som en del af Socialdemokratiet de sidste 8 år.  Annelise er datter af forhenværende borgmester Per Madsen og Else Madsen, og er født og opvokset i Ishøj, hvor hun har boet hele sit liv.

Hun har fem børn og er medlem af Ishøj erhvervsforenings bestyrelse, medlem af Centerforeningens bestyrelsesmedlem af Teknik- og Bygningsudvalget, medlem af Børn- og unge udvalget samt Udsatterådet. Derudover er hun næstformand i Klima- og Miljøudvalget og sidder i repræsentantskabet hos Movia og Vest Forbrænding

Politiske mærkesager:

Jeg har mødt mange borgere, der ikke vidste, hvem de skulle stemme på til kommunalvalget i år. De følte sig ikke længere repræsenteret af nogen og savnede eksempelvis fokus på at få genetableret et mere levende bycenter, bedre og mere omsorgsfuld sagsbehandling og pleje af ældre og udsatte borgere samt flere ambitioner på det grønne område.

Det er nogle af mine mærkesager og har været det gennem det meste af mit liv. Så det er nogle områder, jeg bestemt ikke er klar til at opgive, blot fordi jeg forlod Socialdemokratiet.

Jeg håber på at kunne arbejde bredt sammen med mine gode kolleger i byrådet på den anden side af kommunalvalget og være med til, at få skabt nogle bredt funderede løsninger, hvor vi passer bedst muligt på borgernes penge, så der er råd til den kernevelfærd, som de har fortjent.

Medlem af følgende politiske udvalg:

Annelise Madsen

Medlem af Ishøj Demokraterne (ID)

27793981

anmad@ishoj.dk