Referat
Ishøj Idrætsråd onsdag den 9. oktober 2019 kl. 19:00

Ishøj Idræts- og Fritidscenter

Sagsfremstilling

 1.  Formanden orienterer om Folkeoplysningsudvalgets aktiviteter. Læs hele referatet på www./Politik/Dagsordener og referater/Folkeoplysningsudvalget.
 2.  Stafet for livet inviterer til informationsmøde den 28. oktober 2019. Læs mere på www.stafetforlivet.dk. Invitationen er vedhæftet referatet.
 3.  Endnu en gang opfordres foreningerne til at sørge for, at deres kontaktoplysninger er korrekte.
 4. Næste møde er vores julemøde. Datoen er rykket, så det bliver onsdag den 11. december 2019. Mødet starter kl. 18:00, og kl. 19:00 er der middag. HUSK! AT SÆTTE KRYDS I KALENDEREN.

 

Beslutning

PKT. 1. - 5.

TIL EFTERRETNING

Bilag

Resume

 1. Vildtbanegårds Boldklub (VB 74) har meddelt Center for Kultur og Fritid, at det ikke længere er muligt at etablere en bestyrelse og derfor er foreningen blevet opløst. Vildtbanegårds Boldklub blev stiftet i 1974 og har i indeværende sæson haft træningstid på Gildbroskolen.
 2. Der er uddelt feriefolder til alle skolebørn I Ishøj Kommune med aktiviteter for efterårsferien i uge 42. Folderen kan ses på: www.ishoj.dk/arrangementer-og-oplevelser.
 3. Der har den 26. september været afholdt møde med fodboldklubberne vedrørende en banefordeling for brugen af kunstgræsbanerne - gældende for sæson 2019/2020.

Beslutning

PKT. 1. - 3.

TIL FTERRETNING

Sagsfremstilling

Formanden fremlagde regnskab, kassereren havde meldt afbud, for perioden 1. januar - 30. september 2019. Regnskabet er vedhæftet referatet.

Beslutning

TIL EFTERRETNING

Bilag

Sagsfremstilling

Forslag til mødekalender 2020 er vedhæftet dagsorden.

Indstilling

Mødekalenderen blev godkendt. Det er dog endnu lidt usikkert, hvornår mødet i december afholdes.

Beslutning

TILTRÅDT

Bilag

Sagsfremstilling

 1. Thomas/Budo Sports Karate Ishøj oplyste, at klubben har bundet 3 guldmedaljer & 2 bronzemedaljer ved Stil Arts WM.
 2.  Asmat/Ishøj Cricket Club fortalte, at klubbens lilleputter har vundet DM, og drenge blev nr. 3.
 3.  Mette/IGF spurgte til, hvor langt man er nået med klubbernes hjælp ved større arrangementer - bla. julefrokosten for pensionister. Formanden vender tilbage, når der er noget på skrift.
 4.  Vi havde besøg af Morten Nørsten fra Motivu-medlemsrekruttering, der fortalte om den gratis løsning på Motivu.dk til organisering af prøvetimer/-træninger. Det var meget inspirerende. Morten havde også et tilbud med, hvor Motivu tilbyder at finde medlemmer til Idrætsrådets foreninger mod betaling. Motivu vil køre et projekt for at afdække det tværfaglige behov i Ishøj Kommune. Der er brug for 20 - 25 foreninger.

Jeg har brug for at vide, hvilke foreninger, der vil oprette 1 eller flere træninger på Motivu og være med i projektet. I bedes svare til formand@ii-ishoj.dk og oprette minimum 1 træning, hvis I vil være med i projektet. Ishøj Idrætsråd betaler for projektet, hvis vi kan samle foreninger nok.

I er naturligvis velkomne til at oprette jer på Motivu.dk uden at deltage i projektet. Det er en nem måde at strukturere prøvetimer/-træninger, og foreningen kan gratis linke til siden og/eller lave et opslag på Facebook.

De viste slides er vedhæftet referatet.

Beslutning

PKT. 1. - 4.

TIL EFTERRETNING

Bilag