Bliv pædagog i Ishøj Kommune

Er du pædagog? Har du store ambitioner på vegne af dig selv og dit fag? Så kom til Ishøj og vær med til at skabe Danmarks bedste arbejdsplads

Ishøj Kommune er allerede en attraktiv arbejdsplads - men vi arbejder hele tiden på at blive endnu bedre i samarbejde med vores medarbejdere.

Som pædagog i Ishøj Kommune vil du blive en del af et kollegaskab med høje faglige ambitioner, stor arbejdsglæde og god energi.

Vores mange dagtilbud arbejder med forskellige fokusområder i den faglige praksis, og vi er sikre på, at du i vores kommune kan finde din helt rette hylde.

I Ishøj Kommune bliver du ikke blot endnu en medarbejder – vi sætter pris på hver eneste af vores kollegaer. Derfor får du også mulighed for at sætte præg på dit arbejdsliv og udleve dine faglige ambitioner.

Vi arbejder strategisk og systematisk med kompetenceudvikling af vores pædagogiske medarbejdere, fordi vi ved, at en god arbejdsplads er en arbejdsplads, som lader sine medarbejdere folde deres fulde potentiale ud.

Derfor har vi grundigt introprogram for nye medarbejdere, og du vil bl.a. få tilbudt en mentor. For hos os er der tid og plads til, at du kan samarbejde, sparre og udvikle dig, så du kan blive endnu dygtigere til dit arbejde.

Som pædagog i Ishøj bliver du medarbejder i en kommune, hvor det pædagogiske arbejde med vores børn står på et solidt fagligt fundament.

I Ishøj har vi ambitioner på alle børn og unges vegne og fokuserer på muligheder og udviklingspotentialer. Vi ønsker derfor, at vores børn og unge bliver mødt af kompetente voksne, der kan hjælpe dem med at træffe kvalificerede valg og blive en del af betydningsfulde fællesskaber.

Du kan læse mere om vores visioner, mål og værdier i vores arbejde med børn og unge i vores Børne- og Ungepolitik.

Se vores Børne- og Ungepolitik her

Vi arbejder desuden målrettet og systematisk med kvalitet i dagtilbud. Det gør vi, fordi vi ved, at dagtilbud af høj kvalitet har en stor betydning for, hvordan børn klarer sig senere i livet.

Forskningen viser nemlig, at børn der har gået i et dagtilbud af høj kvalitet, klarer sig bedre i skolen, har færre adfærdsproblemer og generelt trives bedre.

Se vores Strategi for dagtilbudsområdet her

Ishøj er en lille kommune. Styrken ved at arbejde i en mindre kommune er, at en idé hurtigt kan blive til virkelighed, og at der er kort til indflydelse, uanset hvor du er placeret i organisationen.

Derfor har du som medarbejder i Ishøj Kommune stor mulighed for at få indflydelse på din hverdag og dit arbejdsliv - og være med til at gøre Ishøj Kommune til Danmarks bedste arbejdsplads.

Det betyder konkret, at du kan få stor indflydelse på den pædagogiske kvalitet på din arbejdsplads.

Den indsats belønner vi med et særligt kvalifikationstillæg på 7.000 kr. årligt til alle fastansatte pædagoger i almen dagtilbud.

Du kan besøge daginstitutionernes hjemmesider og læse mere om dem på ishoj.dk/daginstitutioner.