Spar på energien og pengene med gode renoveringsløsninger

29. februar 2024 - Brohuset, Vejlebrovej 45

Borgermøde: Sammen med SparEnergi inviterer Ishøj Kommune til borgermøde, hvor vi sætter fokus på, hvordan du kan spare på energien derhjemme ved at renovere din bolig

På mødet giver vi bl.a. gode råd til, hvad du kan gøre, hvis du ejer en ældre bolig der ikke er energirenoveret. I disse ejendomme er der nemlig ofte et stort potentiale for at spare penge og energi, hvis man vælger at renovere dem. 

Vidste du fx, at efterisolering af dit loft er en af de billigste og letteste måder at spare energi på, hvis det har mindre end 175 mm isolering?

Der vil også være mulighed for at drøfte mulighederne ved både fjernvarme og andre opvarmningsformer med en af SparEnergi’s uvildige rådgivere samt med Ishøj Varmeværk.

Hvis du er forhindret i at deltage på mødet, så kan du se oplægget her på video.

Program for borgermødet den 29. februar

16:30: Dørene åbner
16:45: Velkommen ved Ishøj Kommune
16:55: Oplæg fra SparEnergi
17:45: Mulighed for individuel rådgivning
18:30: Tak for i dag


Mødet foregår i Salen i Brohuset, Vejlebrovej 45, 2635 Ishøj.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig, så vi ved, hvor mange der deltager.

Tilmeld dig til mødet i Brohuset den 29. februar her

Hvem er SparEnergi?

SparEnergi er Energistyrelsens rådgivningssite for energibesparelser. SparEnergi rådgiver borgerne om energibesparelser i boliger, så du kan hjælpe både klimaet og egen pengepung ved at spare på energien. 

”Der kan være mange penge at hente ved at renovere en gammel bolig. Selv med nogle simple løsninger vil du hurtigt mærke ændringer i varmeregningen. Derudover skåner det også klimaet, når du bruger mindre energi på opvarmning,” udtaler Bjarke Hansen fra SparEnergi.

Til det fysiske møde vil det være muligt at snakke med både SparEnergi.dk’s energirådgiver, kommunens energikonsulent og en repræsentant fra Ishøj Forsyning, der står for at udrulle fjernvarme i kommunen. 

Hvis du ikke har mulighed for at deltage, kan du ringe eller skrive til SparEnergi.dk’s gratis hotline.

Ring på 31159000
Skriv på mail info@sparenergi.dk
Træffetider mandag til fredag kl. 9-15