Kom med til flagdag for Danmarks udsendte den 5. september

26. august 2022

Den 5. september er flagdag for Danmarks udsendte. Ishøj Kommune fejrer dagen med et morgenarrangement, hvor forsvarsminister Morten Bødskov og borgmester Merete Amdisen vil deltage

Den 5. september 2022 er national flagdag for tidligere og nuværende udsendte. Rundt om i landet afholdes forskellige arrangementer for at markere dagen og de mange danskere, der har været eller er udsendte.

Ishøj Kommune har 100 borgere, der tidligere har været udsendte. Borgmester Merete Amdisen vil fejre disse borgere og markere flagdagen ved et kommunalt arrangement:

”Som ny borgmester er det vigtigt for mig, at vi fortsætter mange af de gode traditioner, vi har her i kommunen. For mig er der ingen tvivl om, at vi skal markere flagdagen i Ishøj. Det er en måde at sige tak for den kæmpe indsats, som de udsendte har ydet for Danmark,” siger Merete Amdisen.

Flaget bliver hejst i Byhaven

Arrangementet starter kl. 7.30 i Byhaven ved flagstangen, hvor flaget vil blive hejst akkompagneret af musik og en tale af forsvarsminister Morten Bødskov.

Alle tidligere udsendte Ishøj-borgere har fået en officiel invitation, men alle, der har lyst til at markere dagen, er velkommen til at deltage ved udendørsarrangementet.

Efter flaghejsning vil der være morgenmad og taler for de inviterede og deres familier i Kulturium.

Vil du vide mere? Så kontakt Lisbeth Halvorsen, PA for borgmesteren, på tlf. 2134 0965